Изпълнителката на хитовете Arrostia Mou, Mazi Tis и Auto Ponese, имащи милиони

...
Изпълнителката на хитовете Arrostia Mou, Mazi Tis и Auto Ponese, имащи милиони
Коментари Харесай

Звездата Василики Дада идва в Бургас със страхотния си бенд за паметна Гръцка вечер

Изпълнителката на хитовете Arrostia Mou, Mazi Tis и Auto Ponese, имащи милиони гледания в youtube, ще зарадва ценителите на гръцкта поп музика в морския град

Гранд хотел и провежда почтено допълнение към януарските празници. На 26-ти (петък) известната певица Василики Дада ще ви чака за специфична Гръцка вечер, която ще придвижи южната ни съседка у нас. Родената в Атина изпълнителка е една от най-обичаните звезди в Гърция и е притежател на редица музикални награди. До нея на сцената ще застане извънреден бенд. Заедно, те ще поднесат на гостите страховит театър, който няма да остави никого безучастен. Освен завладяваща музика, събитието ще включва и кулинарни изкушения. Автентичните специалитети от кухнята на гръцката ни съседка ще подготвят изкусни шеф-готвачи от екипа на знаковия хотел.

За тези, които не са от Бургас, само че желаят да си подарят дълъг уикенд, включващ Гръцката вечер с Василики Дада и бенд на брега на морето, има готови. Екипът " Приморец " е планувал в тях гратис потребление на обширната и богата термална зона, както и специфични отстъпки за другите СПА изкушения. Включените нощувки са от една до три за интервала 26 - 28.01.2024 година, според от това, кой с какъв брой време за релакс и отмора разполага. Търсите причина за бягство на морския бряг? „ Приморец “ ви я дава!

Хайде на Гръцка вечер с гост-изпълнител Василики Дада и бенд!

Куверт: 149 лева на човек с включено 4-степенно меню с тематични ястия от гръцката кухня.

Дали ще дойдете единствено на музикално – кулинарното събитие или ще запазите и пакет нощувки избирате вие.

За повече информация и резервации: тел. 056 / 8 12345.

Не пропускайте опцията да се забавлявате от сърце и да чуете и опитате Гърция!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР